marți, 6 ianuarie 2009

Magia unei clipe de vraja - continuare


Pentru vrajitorul meu...






Fulgi de nea peste un oras obscur. Primii... E ca sicum as iubi pentru prima data, ca si cum m-as deschide pentru prima data... Este un fulg care se topeste la atingere, daca incerci sa il prinzi. La fel ca si sufletul daca ii gasesti cheia pentru a-l deschide. Un zbor nebun in care te avanti. Fulgi de nea intarziati intr-o luna a iernii... Valtoare de nebunie in care as dori sa fiu cu tine... Te caut in dansul nebun dar nu te gasesc, vrajitorule... Este nebunia pe care mi-o doresc...
Ninge peste sufletele noastre, ninge pentru a ma ninge... Alb si pur!
Glasuri de copii care striga de bucurie. Ii aud tipetele, iar eu ma invart ca o nebuna intr-o "ploaie" de fulgi! Ninge superb, iubitule! Ninge superb ca zambetul tau!
"-Uff, iar am probleme cu masina!" Utopia clipei de magie s-a dus! Realitatea a luat locul iluziei!
"- Daca nu ti-ai luat cauciucuri de iarna, si eu ti-am spus!", aud glasurile vecinilor mei care se ciondanesc. Se strica magia. Bulgarii de zapada pornesc ca intr-un razboi nebun! Da, a inceput joaca fulgilor de nea! Sunt stransi intr-un pumn, te lovesc si dor! Fascinatie a iernii care ninge!
"-Ca sa merg la tara tre sa pun lanturi!!..."

Se strica momentul feeric. Dansul nebun al fulgilor de nea continua. Problemele cotidiene ale umanilor se schimba pe fiecare clipa a existentei lor, doar magia fulgilor de nea ramane aceiasi: neinteleasa! Ninge cu tine, peste mine. ninge sa imi dea zambet de iubire peste fata mea. Iti simt mangaierea si nu vreau sa te opresti! Vraja unei clipe de magie in cerul infinit din care cad albii. Se prind in parul tau si eu tii scutur. Se prind de genele tale si imi place cum genele tale si-i scutura! Se prind de noi si imi place cum ne iubim! Un strop de iarna bate pe strada mea!

Esti magia clipei mele de acum si nu vreau sa te termini! Vreau sa existi pentru a exista! Vrajitorule, ma primesti in nebunia vietii mele??!

Niciun comentariu: